NYHEDER

NY POSTADRESSE OG ENGELSK SIDE
Se den nye adresse under 'århus:nu' i menuen i toppen.
Fra forsiden er der nu adgang til en lille engelsk side.
(nyhed skrevet 24. august 2005)

NY PRIS
Det landsdækkende bogudsalg startede i dag. På århus:nu's salgssteder (boghandlere, musikforretninger og andre steder) følger vi trop, så bog + cd nu kun koster 40 kr.. Det samme gælder selvfølgelig også for salget her på hjemmesiden.
(nyhed skrevet 2. marts 2005)

PORTO ÆNDRET
PostDanmark har holdt deres evige nytårsfortsæt om at pumpe priserne op. Så nu koster det 22 kr. at sende bogen. Derfor: 121 kr. med det hele. 2 bøgers porto koster 34 kr..
Tak til alle jer, der har bestilt indtil videre! :-)
(nyhed skrevet 6. januar 2005)

ÅRHUS:NU PÅ STATSBIBLIOTEKET
Mandag d. 30. august åbner udstillingen "Musik til salg - dansk lyd i hundrede år" på Statsbiblioteket i Århus. I den anledning siger århus:nu's redaktør Lars Kjær Dideriksen et par ord om Århus-musik. Arrangementet starter kl. 16.00.
(nyhed skrevet 24. august 2004)

 

  Få århus:nu's nyhedsbrev via e-mail

Send en mail med dit navn og e-mail til aarhusnu@yahoo.dk.
Vi giver besked om foreningen Signalement Århus' fremtidige projekter, når der kommer nogen, og evt. lidt om hvordan projektet er forløbet og hvis der er nye udgivelser og arrangementer relateret til bogen.
Vi har ikke til hensigt at spam-maile dig og vil så vidt forsøge at holde mails til en måske to gange om måneden her omkring udgivelsen. Derefter kun når der sker noget specielt.

 

FOTOS OG VIDEO FRA RECEPTIONEN
Gå til denne side.

 

 

 

TIDLIGERE NYHEDER >>>